Nyheder til medlemme

På denne side kan du finde nyheder der er sendt til medlemmer via email.

 10/2018

Ny hjemmeside
NØK har åbnet en ny hjemmeside (http://noek.org) hvor du kan overvåge hvad der sker i organisationen, se emne og billeder fra tidligere kongresser samt med mere NØK-materiale. En nyhed er en adgangsstyret medlemsområde, hvor du som NØK-medlem kan logge ind på din side, opdatere din egne oplysninger/profil og søge efter andre medlemmer. Der findes også detaljeret indhold om organisationen eller noget som vi kan kalde internt NØK-materiale og er kun for medlemmer.
Du skulle have modtaget en email med en link for at logge ind og indstille en ny adgangskode. Hvis du ikke har modtaget sådan en mail, så kontakt venligst underskrevet.
Kongress 2020
Vi beder dig også at huske at den næste NØK-kongress bliver afholdt 26.-29. juli 2020 på Island. Sæt kryds i kalenderen og ta familien med til spændende dager. Vi glæder os til at se jer allesammen. Mere detaljerede oplysninger vil blive offentliggjort på hjemmesiden når kongressen nærmer sig i tid. Mens du venter kan du finde information om området, indkvartering, rekreation og mere på den officielle turistweb for syd Island, south.is.