Nyheder til medlemme

På denne side kan du finde nyheder der er sendt til medlemmer via email.

03/2022

Tilmelding til NØK 2022 er nu åben

Programmet til NØK-kongressen på Selfoss 24.-27. juli 2022 er nu tilgængeligt sammen med et program for medfølgere, børn og teenagere.

Link til registreringsskema får man sent via e-mail hvis man udfylder et form på denne side her, http://noek.org/begivenhed/nok-kongres-2022/

Registreringsskemaet skal downloades, udfyldes, gemmes og sendes som vedhæftning til e-mail addressen sveinn@bssl.is.

Registreringsfristen er indtil 15. april 2022.

Vi håber, at de fleste kan deltage og byder I velkommen til Selfoss.

02/2020

Tilmelding til NØK 2020 er nu åben

Programmet til NØK-kongressen på Selfoss 26.-29. juli er nu tilgængeligt sammen med et program for medfølgere, børn og teenagere. Du kan tilmelde dig ved at logge ind på medlemssiden og udfylde tilmeldingsskemaet der. Registreringsfristen er indtil 1. april 2020.

Vi byder dig velkommen og håber at se dig i sommer!

12/2018

Godt nyt år

NØK ønsker dig og din familie et rigtigt godt nyt år og håber at du har haft en god jul hidtil.  En stor tak til alle som deltog i NØK-kongessen i Rättvik sidste sommer som var uvanlige varmt og tørt.

Hjemmesiden

Vi har et adgangsstyret medlemsområde på hjemmesiden, hvor du som NØK-medlem kan logge ind på din side, opdatere din egne oplysninger/profil og søge efter andre medlemmer. Der findes også detaljeret indhold om organisationen eller noget som vi kan kalde internt NØK-materiale og er kun for medlemmer.
Du skulle have modtaget en email med en link for at logge ind og indstille en ny adgangskode. Hvis du ikke har modtaget sådan en mail, så kontakt venligst underskrevet.

Kongres 2020

Husk at den næste NØK-kongress bliver afholdt 26.-29. juli 2020 på Island. Sæt kryds i kalenderen og ta familien med til spændende dager. Vi glæder os til at se jer allesammen. Mere detaljerede oplysninger vil blive offentliggjort på hjemmesiden når kongressen nærmer sig i tid. Mens du venter kan du finde information om området, indkvartering, rekreation og mere på den officielle turistweb for syd Island, south.is.

10/2018

Ny hjemmeside

NØK har åbnet en ny hjemmeside (http://noek.org) hvor du kan overvåge hvad der sker i organisationen, se emne og billeder fra tidligere kongresser samt med mere NØK-materiale. En nyhed er en adgangsstyret medlemsområde, hvor du som NØK-medlem kan logge ind på din side, opdatere din egne oplysninger/profil og søge efter andre medlemmer. Der findes også detaljeret indhold om organisationen eller noget som vi kan kalde internt NØK-materiale og er kun for medlemmer.
Du skulle have modtaget en email med en link for at logge ind og indstille en ny adgangskode. Hvis du ikke har modtaget sådan en mail, så kontakt venligst underskrevet.

Kongress 2020

Vi beder dig også at huske at den næste NØK-kongress bliver afholdt 26.-29. juli 2020 på Island. Sæt kryds i kalenderen og ta familien med til spændende dager. Vi glæder os til at se jer allesammen. Mere detaljerede oplysninger vil blive offentliggjort på hjemmesiden når kongressen nærmer sig i tid. Mens du venter kan du finde information om området, indkvartering, rekreation og mere på den officielle turistweb for syd Island, south.is.