V. Varme kilder på cykel – Hveragerði

V. Varme kilder på cykel – Hveragerði  (Tilbydes 26. juli)

Cykeltur for alle aldersgrupper og niveauer. Indtil videre er det lige meget om du er nybegynder eller super avanceret motorcyklist, denne tur har noget for enhver smag og har scoret en topscore hver gang!

Hveragerði og de nærmeste omgivelser er et smukt sted med storslået landskab. Byen er placeret på en aktiv vulkansk zone, og jordskælv er hyppige takket være de tektoniske bevægelser, der buldrer nedenfor.

På denne tur viser vi dig Hveragerði i en eksklusiv tur, hvor vi cykler i og uden for byen. Det tager os gennem de voksede bakker ind i det nye geotermiske område, hvor du ser en række varme kilder fra små klukkende til pulserende superopvarmede bassiner af vand og damp. Vi skal koge nogle æg i en af ​​de mange varme kilder og spise brød, der er bagt i en varm kilde. Derefter vil vi rejse sjove stier ved siden af ​​floden i Hveragerði, og vores guide vil pege på sjove fakta og interessante steder, et af disse steder er jordskælvsmuseet, hvor du kan prøve en jordskælvssimulator.

Du vil få en smagsprøve på enkeltspor, der tilbyder et sjovt flow og en fornøjelig tur. Men hvis nogen i gruppen ikke kan lide at være på single tracks, så har vi bredere grusveje, der også ligger gennem skoven.

Bademuligheder: Midt i turen får du chancen for at hoppe fra en 1-5 meter klippe ned i en kold flod og derefter varme dig op i et varmt vandfald, eller bare gå direkte i det varme vandfald. ELLER vi kan afslutte med at tage et afslappende bad i den lokale geotermisk opvarmede swimmingpool inde i Hveragerði.

Pris: 14.000 ISK pr pers

Hentning og returnering til Selfoss: 3.000 ISK pr voksen, 1.800 ISK pr barn

Inkluderet: Frokost, hardtail cykel, hjelm, lokal guide og adgangsgebyr til museet og svømmehallen

Varighed: 4-5 timer

Cykelafstand: 8-12 km

Hvad skal man medbringe: Badedragt, håndklæde, rygsæk, regnjacket og varme lag, der er behagelige at cykle i.

Sværhedsgrad: 2 ud af 5 (vem cykeltur fra mtb-synspunkt, tilbyder dejligt flow og god oplevelse af Island)